Vitaliteit en Creativiteit

Programma’s voor zorgverlener en zorgnemer

Achtergrond

In een tijd waarin steeds meer van ons gevraagd word en in een steeds hoger tempo, bestaat de neiging roofbouw te plegen op de eigen energie. Dit kan leiden tot uitval door ziekte, burnout, irritatie en slechte relaties op de werkvloer. Kortom we lopen vast of raken uit balans.

Voor een goede vitaliteit is samenwerking tussen de twee hersenhelften essentieel: logica en intuïtie moeten met elkaar in balans zijn. Werk je teveel vanuit de logica, de analytische linker hersenhelft, dan ga je een deel van je potentieel missen.

Kunstzinnig werken spreekt de rechter hersenhelft aan:

Daardoor wordt je innerlijk sterker en behaal je betere resultaten; je wordt zelfbewuster en ziet andere mogelijkheden; je leert je innerlijke kwaliteiten en intrinsieke drijfveren kennen en kunt van daaruit handelen. Als je dan de vitaliteit en creativiteit in jezelf hervindt, kost het je geen extra tijd meer en geen extra geld om in balans te blijven!

Doelgroep

wijk ziekenverzorgenden, verpleegkundigen, cliënten en patiënten, mantelzorgers