Workshop ‘Talenten & Persoonlijke Kwaliteiten’

Duur 2,5 uur.

In het dagelijks leven lopen we gemakkelijk aan onszelf voorbij waardoor we soms een onvolledig beeld van onszelf hebben. Als we onverwacht voor nieuwe keuzes komen te staan vallen we zo mogelijk terug op anderen om een goed beeld van onszelf te krijgen in de (nieuwe) situatie.

Talenten en Persoonlijke Kwaliteiten

Workshop Talenten en Persoonlijke Kwaliteiten maart 2010 bij DOK in Delft met 44 deelnemers.

Soms heb je moed nodig om zelf een stap in een nieuwe richting te zetten en nieuwe mogelijkheden in jezelf aan te spreken. De visie dat in ieder mens een eigenheid besloten ligt, maakt persoonlijke kwaliteiten en drijfveren zichtbaar en inpasbaar.

De zelfwerkzaamheid in relatie tot nieuwe keuzes en andere mogelijkheden wordt door beeldend te werken aangesproken; van binnenuit veranderen om steeds meer jezelf te worden.

Werken met kleur en vorm en beeldende technieken biedt een verfrissende en verrassende invalshoek om jouw talenten en persoonlijke kwaliteiten in beeld te krijgen. Het helpt je bewust worden van wat je in huis hebt!